Voor leden

Afmelden

Wil je je afmelden voor een repetitie of optreden van het grote orkest en/of opleidingsorkest? Dat kan in de map die achter de bar in De Dorpsnoot ligt. Voor optredens is het wenselijk dat een afmelding uiterlijk een maand van tevoren wordt gemeld. Uitsluitend last minuteafmeldingen voor repetities en optredens mogen doorgegeven worden per telefoon: 06-22750522 (Jolanda Godschalk).
Afmelden voor individuele lessen moet rechtstreeks bij de desbetreffende instructeur (Michael van den Broeck en Marco Worm).
 
Commissies
 
Opleidingscommissie (houdt zich bezig met het opleidingsorkest en de muziekopleidingen. Muzikanten of ouders/ verzorgers van jeugdleden met vragen over de opleiding kunnen bij de opleidingscommissie terecht.)
Aanspreekpunt: Michel Ooijkaas en/of Jolanda Godschalk
 
Instrumenten- en uniformencommissie (houdt zich bezig met het onderhoud van instrumenten. Leden met vragen over hun uniformen en/of instrument kunnen bij de instrumenten- en uniformencommissie terecht.)
Aanspreekpunt: Albert Wanders (T: 06-15398963/ E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 
Muziekcommissie (houdt zich bezig met de selectie van muziekwerken die Excelsior instudeert en tijdens optredens ten gehore brengt.)
Aanspreekpunt: Theo van Schaik (T: 06-15161988/ E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 
Commissie Jetzt Geht’s Loos (houdt zich bezig met de organisatie van het succesvolle evenement Jetzt Geht’s Loos, dat samen met carnavalsvereniging De Nathalzen jaarlijks in november wordt georganiseerd).
Aanspreekpunt vanuit Excelsior: Michel Ooijkaas
 
Activiteitencommissie (houdt zich bezig met de organisatie van allerlei activiteiten, denk aan het Kerstconcert, Loo Meets Loil, de nieuwjaarsreceptie, etc.)
Aanspreekpunt: Bennie Peters (T: 06-51569970/ E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 
Jubileumcommissie (houdt zich bezig met het 100-jarig jubileum van Excelsior in 2023. Eén van de activiteiten van de jubileumcommissie is de Donateursactie.)
Aanspreekpunt: Rik Booltink (T: 06-51176138/ E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 
Barcommissie (houdt zich bezig met alle barzaken, denk aan bardiensten, aankleding bar, inkoop drank en snacks, etc.)
Aanspreekpunt: Bart Maatman

 

 

Blue joomla theme by Template Joomla